Τηλεφώνησε Τώρα!!
Αρχική

Σεμινάρια/Δια Βίου Μάθηση

Security σε Ξενοδοχεία

Security σε Ξενοδοχεία

Καθηγητής

Ασημάκης Γκόλφης

Κατηγορία

Security Ξενοδοχεία

Το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια Security για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Το πρόγραμμα εξατομικεύεται ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας και αποσκοπεί στην ποιοτική κατάρτιση και επιμόρφωσης του προσωπικού της, ώστε να είναι εις θέση να:

  • ευαισθητοποιείται και να ενεργοποιείται στο ζήτημα της ανάγκης ύπαρξης πραγματικού περιβάλλοντος ασφάλειας στα ξενοδοχεία.
  • αντιλαμβάνεται τις κάθε είδους ενδεχόμενες απειλές και κινδύνους, που αφορούν την ασφάλεια και προστασία των πελατών τους, των εργαζόμενων σ’ αυτές και της ίδιας της εγκατάστασης.
  • αναγνωρίζει με ευκολία τα σημάδια και τα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στις κάθε είδους απειλές και κινδύνους.
  • προετοιμάζεται από πλευράς ζητημάτων ασφάλειας σε επικείμενη επίσκεψη VIP, για την αντιμετώπιση παντός ζητήματος από πλευράς ασφάλειας, χωρίς να «αναστατώνεται» το λοιπό πελατειακό κοινό.
  • συνεργάζεται με τους αρμόδιους στα θέματα ασφάλειας Κρατικούς και μη Φορείς, χωρίς ενδοιασμούς και να ενεργούν άμεσα ότι επιβάλλεται, ο καθένας μέσα από τον εργασιακό του ρόλο.
  • διαχειρίζεται και να αντιμετωπίζει κρίσεις κάθε είδους (απειλή τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού, σεισμός, φωτιά, black out, ένοπλη ληστεία, σωματική βλάβη, απώλεια ζωής κλπ).

Πρόκειται για ένα σεμιναριακό πρόγραμμα  διάρκειας  21 διδακτικών ωρών που απευθύνεται στο σύνολο του προσωπικού ξενοδοχειακών μονάδων και όχι μόνο στο προσωπικό ασφαλείας.

Η ειδικότερη θεματολογία προκύπτει κατόπιν συνεννόησης του εισηγητή με τους υπευθύνους της ξενοδοχειακής μονάδας και -αν απαιτηθεί από την ενδιαφερόμενη Επιχείρηση)- επιτόπιας επίσκεψης  στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει σχετικά με τα σεμινάρια Security που διοργανώνει σε τάξεις και online (διαδικτυακά, εξ αποστάσεως) ο ΟΜΗΡΟΣ.

Τα σεμινάριο Security Ξενοδοχειακών Μονάδων απευθύνεται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους σε κρίσιμα θέματα ασφαλείας.

Το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση Security και έχει εφοδιάσει την αγορά με εκατοντάδες εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει σχετικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια Security που διοργανώνει σε τάξεις και online (διαδικτυακά, εξ αποστάσεως) ο ΟΜΗΡΟΣ.

Προγραμματισμένα
PrevNext
Απρίλιος 
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
      

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!