Τηλεφώνησε Τώρα!!
Αρχική

Σεμινάρια/Δια Βίου Μάθηση

Security σε Αεροδρόμια (X-ray screener)

Security σε Αεροδρόμια (X-ray screener)

Καθηγητής

Ασημάκης Γκόλφης

Κατηγορία

Security Αεροδρόμια

Τα αεροδρόμια είναι χώροι νευραλγικής σημασίας από πλευράς ασφαλείας. Το προσωπικό ασφαλείας (Security) των αεροδρομίων οφείλει να διαθέτει ειδικές γνώσεις για τη σωστή παρακολούθηση των ατόμων που κυκλοφορούν στον χώρο, τον εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων και τον χειρισμό του ανάλογου ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Το εξειδικευμένο σεμινάριο X-Ray Screener που προσφέρει το ΚΒΔΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ απευθύνεται σε προσωπικό ασφαλείας (Security) αεροδρομίων και άλλων χώρων με ανάλογο εξοπλισμό. Πρόκειται για ένα ταχύρρυθμο σεμιναριακό πρόγραμμα διάρκειας δύο ημερών (12 εκπαιδευτικές ώρες) που διασφαλίζει την επαγγελματική επάρκεια των συμμετεχόντων και επιτρέπει στις εταιρείες ασφαλείας που τους απασχολούν να τους διαθέσουν στην παροχή υπηρεσιών Security σε αεροδρόμια.

Στο σεμινάριο διδάσκονται θεωρητικά γνωστικά αντικείμενα, ενώ περιλαμβάνεται πρακτικοποιημένη θεωρία και πρακτική εξάσκηση σε προσομοιωτή.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη Φόρμα Επικοινωνίας και απόκτησε εξειδικευμένη Πιστοποίηση X-Ray Screener από την κορυφαία σχολή Security στην Ελλάδα!

Τα σεμινάρια Security απευθύνονται σε ανθρώπους που αναζητούν σίγουρη επαγγελματική διέξοδο σε έναν τομέα με υψηλή ζήτηση από την αγορά εργασίας.

Το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση Security και έχει εφοδιάσει την αγορά με εκατοντάδες εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι πληρέστατο και περιλαμβάνει τις κάτωθι θεματικές ενότητες:

Φιλοσοφία επαγγελματικού αντικειμένου

Νομοθετικό πλαίσιο

Ύποπτα αντικείμενα/Άτομα. Ύποπτη αλληλογραφία. Μέθοδοι αναγνώρισης

Ακτινοσκοπικές συσκευές /Μαγνητικές πύλες

Εξάσκηση με χρήση ηλεκτρονικού προσομοιωτή

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει σχετικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια Security που διοργανώνει σε τάξεις και online (διαδικτυακά, εξ αποστάσεως) ο ΟΜΗΡΟΣ.

 

 

Προγραμματισμένα
PrevNext
Απρίλιος 
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
      

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!