Τηλεφώνησε Τώρα!!
Αρχική

Σεμινάρια/Δια Βίου Μάθηση

Φροντιστηριακό Σεμινάριο Security - Εξετάσεις ΚΕΜΕΑ

Φροντιστηριακό Σεμινάριο Security - Εξετάσεις ΚΕΜΕΑ

Καθηγητής

Ασημάκης Γκόλφης

Κατηγορία

Φροντιστηριακό Security-Εξετάσεις

Το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ διοργανώνει ένα φροντιστηριακό πρόγραμμα προετοιμασίας για όλους όσοι πρόκειται να δώσουν εξετάσεις στο Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Η απόκτηση του συγκεκριμένου πιστοποιητικού είναι απαραίτητη βάσει νόμου για την απόκτηση ή την ανανέωση επαγγελματικής Άδεια Εργασίας Προσωπικού ΙΕΠΥΑ.

Το Σεμινάριο έχει διάρκεια πέντε ημερών (28 εκπαιδευτικές ώρες) και περιλαμβάνει  όλη την προβλεπόμενη ύλη για τις Προφορικές και Γραπτές εξετάσεις εμπλουτισμένη με πρακτικοποιημένη θεωρία και σενάρια.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει σχετικά με τα φροντιστηριακά σεμινάρια Security που διοργανώνει ο ΟΜΗΡΟΣ.

Το φροντιστηριακό σεμινάριο Security μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι :

Έχουν δικαίωμα να δώσουν εξετάσεις στο ΚΕΜΕΑ, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των 105 ωρών ΚΕΜΕΑ.

•Παρακολούθησαν το σεμινάριο Security των 105 ωρών και επιθυμούν να βοηθηθούν φροντιστηριακά προς εξασφάλιση της επιτυχίας τους.

Το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση Security και έχει εφοδιάσει την αγορά με εκατοντάδες εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει σχετικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια Security που διοργανώνει σε τάξεις και online (διαδικτυακά, εξ αποστάσεως) ο ΟΜΗΡΟΣ.

Προγραμματισμένα
PrevNext
Σεπτέμβριος 
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
      

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


Please leave this field empty.

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!