Τηλεφώνησε Τώρα!!
Αρχική

Σεμινάρια/Δια Βίου Μάθηση

Security σε Λιμάνια

Security σε Λιμάνια

Καθηγητής

Ασημάκης Γκόλφης

Κατηγορία

Security Λιμάνια

Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, οι υπάλληλοι Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ) που εργάζονται ως «Security» σε Λιμενικές Εγκαταστάσεις, πέρα από Άδεια Εργασίας θα πρέπει να διαθέτουν Βεβαίωση/Πιστοποίηση από αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό φορέα.

Την ειδική πιστοποίηση των εργαζομένων που παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας σε λιμάνια προβλέπει και ο διεθνής Κώδικας Ασφαλείας Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ISPS).

Το εξειδικευμένο σεμινάριο Προσωπικού Ασφαλείας σε Λιμάνια που προσφέρει το ΚΒΔΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ διασφαλίζει την επαγγελματική επάρκεια των συμμετεχόντων και επιτρέπει στις εταιρείες Security που τους απασχολούν να τους διαθέτουν χωρίς νομικές εμπλοκές σε υπηρεσίες Φύλαξης Λιμενικών Εγκαταστάσεων.

Το Σεμινάριο πραγματοποιείται εντός χρονικού διαστήματος τεσσάρων (4) ημερών και συνολικά διαρκεί 22 εκπαιδευτικές ώρες.

Περιλαμβάνει αμιγώς πρακτικοποιημένη θεωρία στο σύνολο των απαιτούμενων γνωστικών αντικειμένων και είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές του Κώδικα ISPS.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη Φόρμα Επικοινωνίας και απόκτησε εξειδικευμένη Πιστοποίηση Προσωπικού Ασφαλείας και Φύλαξης Λιμενικών Εγκαταστάσεων από την κορυφαία σχολή Security στην Ελλάδα!

Τα σεμινάρια Security απευθύνονται σε ανθρώπους που αναζητούν σίγουρη επαγγελματική διέξοδο σε έναν τομέα με υψηλή ζήτηση από την αγορά εργασίας.

Το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση Security και έχει εφοδιάσει την αγορά με εκατοντάδες εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι πληρέστατο και εναρμονισμένο με τον Κώδικα ISPS:

  • Νομοθετικό πλαίσιο
  • Οργάνωση Φύλαξης Λ.Ε.
  • Καθήκοντα φύλαξης σε Λ.Ε. .
  • Κίνδυνοι, μέτρα ασφάλειας σε πλοία και Λ.Ε
  • Εξοπλισμός ασφάλειας Έλεγχοι /ζώνες περιορισμένης πρόσβασης
  • Χειρισμός φορτίου, εφόδια πλοίων, ασυνόδευτες αποσκευές
  • Ύποπτα αντικείμενα
  • Τρομοκρατία – Όπλα
  • Αναφορά συμβάντων
  • Ατυχήματα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει σχετικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια Security που διοργανώνει σε τάξεις και online (διαδικτυακά, εξ αποστάσεως) ο ΟΜΗΡΟΣ.

Προγραμματισμένα Σεμινάρια με ημερομηνία έναρξης:

 

Μάρτιος 2018.

Προγραμματισμένα
PrevNext
Νοέμβριος 
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
      

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!