Τηλεφώνησε Τώρα!!
F&B Manager
Αρχική

Σεμινάρια/Δια Βίου Μάθηση

F&B Manager

F&B Manager

Καθηγητής

Γαλιατσάτος Πέτρος

Κατηγορία

Food and Beverage Manager

Το σεμινάριο Food & Beverage Management εστιάζει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό και τον Επισιτισμό.

Η διδασκαλία έχει πρακτικό και διαδραστικό χαρακτήρα και πραγματοποιείται στα υπερσύγχρονα εργαστήρια Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σε Αθήνα, Πειραιά και Λάρισα.

Στόχος του σεμιναριακού προγράμματος F&B είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για τον έλεγχο, την οργάνωση και τη διοίκηση μιας επισιτιστικής μονάδας (εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, bar κλπ), καθώς και για την παροχή υπηρεσιών ως προς το ποιοτικό και οικονομικό τους σκέλος.

Η εξειδίκευση F&B είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και καταγράφει πολύ υψηλά ποσοστά απορρόφησης στον ραγδαίως αναπτυσσόμενο τομέα του Τουρισμού.

  • Δομή και διάρκεια προγράμματος

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής:

1) Διοίκηση Εστιατορίων-Μπαρ-Καφέ (Bar & Restaurant Management)

  • Διοίκηση - Οργάνωση - Λειτουργία Εστιατορίων – Μπαρ - Καφέ
  • Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός Κουζίνας – Μπαρ - Καφέ
  • Δεοντολογία & Επαγγελματική Συμπεριφορά στις Επισιτιστικές Επιχειρήσεις

2) Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού (Human Resources/Crisis Management)

3) Μάρκετινγκ- Δημόσιες Σχέσεις (Marketing - Public Relations - Guest Relations)

  • Προώθηση Πωλήσεων
  • Δημιουργικό Καταλόγου Εστιατορίου - Μπαρ
  • Επαγγελματική Διαχείριση Παραπόνων

4) Οργάνωση & Έλεγχος Προμηθειών (Organization & Control of Food & Beverage Supplies)

  • Οργάνωση και Λειτουργία Αποθήκης
  • Οργάνωση και Λειτουργία Τμήματος Προμηθειών

5) Οργάνωση & Διοίκηση Εκδηλώσεων (Hotel and Restaurant Event Management)

  • Διοίκηση Εκδηλώσεων εντός Ξενοδοχειακής μονάδας ή άλλου Επισιτιστικού χώρου

6) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Food & Beverage Cost Pricing)

  • Κοστολόγιο
  • Τιμολόγηση
  • Βασικές Αρχές Λογιστικής

7) Σύνθεση Μενού (Menu Planning)

8) Ανάλυση HACCP (HACCP Analysis)

9) Η Νομοθεσία που διέπει τις Επισιτιστικές Επιχειρήσεις

10) Πτυχιακή Εργασία

Διάρκεια Σεμιναρίου: 150 ώρες.

Το επαγγελματικό σεμινάριο F&B Management απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές και αποφοίτους αντίστοιχων σχολών Τουρισμού και Επισιτισμού, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδας, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουντο βιογραφικό τους σημείωμα.
  • Εργαζόμενους στον επισιτιστικό τομέα που επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον και συγκεκριμένες δεξιότητες.
  • Στελέχη του επισιτιστικού τομέα που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και γνωρίσουν όλες τις νέες εξελίξεις της αγοράς.
  • Ιδιοκτήτες επισιτιστικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Επιλέγεις το σεμινάριο F&B Management του ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ διότι:

  • οι κορυφαίοι επαγγελματίες της αγοράς αναλαμβάνουν την εκπαίδευσή σου στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.
  • τα υψηλού επιπέδου μαθήματα διεξάγονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο κέντρο της Αθήνας.
  • αποκτάς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη σφραγίδα ενός έγκριτου εκπαιδευτικού φορέα.
  • ενισχύεις σημαντικά το βιογραφικό σου, αποκτώντας πρόσβαση σε θέσεις εργασίας υψηλής ευθύνης και αμοιβής.
  • θα αποκομίσεις πολύτιμες εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες από κορυφαίους επαγγελματίες.

Προγραμματισμένο σεμινάριο:

Σεπτέμβριος 2018

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος εκπαιδευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το σεμινάριο.

Προγραμματισμένα
PrevNext
Σεπτέμβριος 
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
      

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


The field is required.

Please leave this field empty.

Σχετικά Video

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!