Τηλεφώνησε Τώρα!
Αθήνα: 210-3806166 | Πειραιάς: 210-4190854 | info@omiros.gr
Αρχική

Σεμινάρια/Δια Βίου Μάθηση

Σεμινάρια Tattoo

Σεμινάρια Tattoo

Καθηγητής

Sakis Sixgun Tattoo

Κατηγορία

Tattoo

Το τατουάζ ή δερματοστιξία είναι μια μορφή τροποποίησης του σώματος με την τεχνική της εισαγωγής ανεξίτηλου μελανιού στο χόριο στρώμα του δέρματος με σκοπό την αλλαγή του χρώματός του.

Η λέξη tattoo, ή tattow στον 18ο αι., είναι δανεισμένη από την Πολυνησιακή λέξη tatau, που σημαίνει ορθός, έντεχνος. Πριν την εισαγωγή της Πολυνησιακής λέξης στο λεξιλόγιο, η πρακτική του τατουάζ περιγραφόταν στη Δύση ως τσιμπήματα, ζωγραφική ή χρώση. Η λέξη καθιερώθηκε σε μεταγενέστερους χρόνους από ναυτικούς που έκαναν σχέδια στο δέρμα τους κατά τη διάρκεια των ταξειδιών τους.

Το τατουάζ αναφέρεται και ως «μελάνι», «κομμάτια», «τέχνη του δέρματος» «τέχνη του τατουάζ», «τατς», ή «δουλειά», ενώ οι δημιουργοί του ως "τατουατζήδες", «καλλιτέχνες του τατουάζ», «τατούερς» ή «τατούιστς» και τα μέρη όπου εργάζονται ως «καταστήματα τατουάζ», «στούντιο τατουάζ» ή «αίθουσες τατουάζ».

Στην εποχή μας το ταζουάζ έχει εξελιχθεί σε μια πολύ διαδεδομένη επιλογή αισθητικής διαφοροποίησης, αλλά και σε ένα πολύ προσοδοφόρο επάγγελμα με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

---Εσύ θέλεις να μάθεις να "χτυπάς" τατού;

O Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ διοργανώνει ένα πρωτοποριακό σεμινάριο εκμάθησης τεχνικών Δερματοστιξίας στο πλαίσιο του οποίου εξειδικευμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και διεθνείς διακρίσεις μυούν τους συμμετέχοντες στην τέχνη του Tattoo και τους εφοδιάζουν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις.

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στα εργαστήρια του ΟΜΗΡΟΥ με απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας.

---Ενδεικτικά διδάσκονται:

  • Ιστορία του Tattoo.
  • Δέρμα και Ανατομία Δέρματος.
  • Απολύμανση-Αποστείρωση-Αντισηψία.
  • Εργαλεία.
  • Βody Art.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε ενημερώσει σχετικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια.

Το σεμινάριο τατουάζ απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που θέλουν να διδαχθούν τις τεχνικές δερματοστιξίας σε υψηλό επίπεδο από επαγγελματίες του χώρου, να αποκτήσουν πιστοποιημένο δίπλωμα και να σταδιοδρομήσουν σε ένα προσοδοφόρο επάγγελμα με μεγάλη ζήτηση.

Σκοπός του σεμιναριακού προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να διδαχθούν τις πανάρχαιες μεθόδους διακοσμητικής του δέρματος, αλλά και την εξέλιξή τους.

Οι κάτοχοι του Πιστοποιητικού παρακολούθησης του σεμιναρίου Tattoo μπορούν να εργαστούν σε εξειδικευμένα studio, σε κέντρα Ομορφιάς αλλά και να καλύψουν ανάγκες στην τηλεόραση, το θέατρο, τη διαφήμιση, τη φωτογράφιση, την μόδα.

Τα σεμινάρια Tattoo στο ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ υπερέχουν διότι:

  • διεξάγονται σε σύγχρονα εργαστήρια με όλα τα απαραίτητα μέσα και υλικά στη διάθεση των σπουδαστών.
  • διδάσκουν επαγγελματίες τατούερς με τεράστια εμπειρία και γνώση των τεχνικών δερματοστιξίας.

 

Προγραμματισμένο σεμινάριο:

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Προγραμματισμένα
PrevNext
Ιανουάριος 
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
      

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


Please leave this field empty.

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!