Έχοντας ως βάση την τεράστια εμπειρία των καθηγητών του ΟΜΗΡΟΥ στον τομέα "Τουρισμού και Επισιτισμού" και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής στο Κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης-2 ΟΜΗΡΟΣ διοργανώνει διετή, μονοετή, αλλά και θεματικά σεμινάρια που εστιάζουν στις νέες τάσεις στον χώρο της ζαχαροπλαστικής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον κύκλο σεμιναρίων για ένα ή δύο χρόνια(Πιστοποίηση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης). Μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν θεματικά σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας που εστιάζουν σε εξειδικευμένες τεχνικές , αλλά και σε νέες τάσεις.
Διοργανώνονται τα εξής τρίωρα θεματικά σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής:
Μπισκότα: cookies, βουτήματα, soft cookies και άλλες γλυκές αμαρτίες για μικρούς και μεγάλους.
Γλυκά στο ποτήρι: Κρέμες, Μούς και Μπαβαρουάζ σε συνδυασμό με κραμπλ (crumble), μπισκότα και σαβαγιάρ (savoyard).
Κρέμες κατσαρόλας: Πανακότα, Κρεμ Μπρυλέ, Κρεμ Καταλάν, Κρέμες Βουτύρου και κρέμες κατσαρόλας.
Γλυκά με σοκολάτα: μους, τάρτες, υγρά κέικ, brownies και τρουφάκια για τους λάτρεις της σοκολάτας.
Τα μυστικά του Κέικ: γνωστά Κέικ φτιαγμένα με βασικές τεχνικές αλλά και με παραλλαγές.
Τάρτες: τάρτες φρούτου, φρατζιπάν, lemon pie, apple crumble, σοκολατένιες τάρτες και τάρτες με φρούτα του δάσους.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε ενημερώσει σχετικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια.
Τα σεμινάρια Επαγγελματικής κατάρτισης στη Ζαχαροπλαστικής απευθύνονται:
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε ενημερώσει σχετικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!
Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και θα ενημερώνεσαι για Ειδικότητες, Δράσεις και Προσφορές!