Τηλεφώνησε Τώρα!!
Αρχική

Σεμινάρια/Δια Βίου Μάθηση

Vegan Cooking Workshop

Vegan Cooking Workshop

Καθηγητής

Μάγδα Γοδόση

Κατηγορία

Vegan Cooking

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης-2 ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει ένα επαγγελματικό σεμινάριο πάνω στην Vegan κουζίνα, 150 ωρών. Η vegan διατροφή κερδίζει την προτίμηση ολοένα και περισσότερων ανθρώπων παγκοσμίως .

Οι συνήθεις λόγοι που κάποιος κάνει αυτή την επιλογή διατροφής μπορεί να αφορούν την υγεία του, καθώς η υπερκατανάλωση ζωικής πρωτεΐνης στις δυτικές κυρίως κοινωνίες ενοχοποιείται για αρκετά από τα νοσήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής, ή για ηθικούς λόγους - επειδή θέλει να σταματήσει η ως επί το πλείστον βάναυση πρακτική της σύγχρονης εντατικής εκτροφής ζώων παραγωγής όπως ονομάζονται ή οικολογικούς καθώς κυρίως η εκτροφή των βοοειδών παίζει μεγάλο ρόλο στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Όποιος και αν είναι ο λόγος είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς πως να τραφεί νόστιμα αλλά και σωστά ως vegan,  ώστε να καλύπτονται οι διατροφικές του ανάγκες.

Ο απόφοιτος θα γνωρίζει τις βασικές αρχές και τεχνικές που διέπουν την vegan κουζίνα. Το πρόγραμμα παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση για αυτό τον τρόπο διατροφής και μαγειρικής καθώς και τις απαραίτητες γνώσεις για τις διατροφικές ανάγκες των vegan βασισμένες στην επιστημονική έρευνα.    Η ολοκλήρωσή του δίνει την δυνατότητα σε κάποιον να σχεδιάσει και να παρασκευάσει vegan μενού  με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του κοινού του καθώς και να ανταποκριθεί σε πιο ειδικές ανάγκες (π.χ. vegan κετογενική διατροφή ή ωμοφαγία).

Θέματα:

 • Αρχές της vegan διατροφής και κουζίνας.
 • Διατροφικές ανάγκες των vegan.
 • Σχεδιασμός vegan μενού.
 • Βασικά υλικά, μέθοδοι και εξοπλισμός.
 • Βασικές παρασκευές - Γάλατα και τυριά.
 • Mock meat-mock fish.
 • Vegan αρτοποιία και ζαχαροπλαστική.
 • Veganize it! (Αλμυρές και γλυκές παρασκευές).
 • Vegan ethnic συνταγές.
 • Vegan street food.
 • Ωμοφαγία.

Το πρόγραμμα Vegan κουζίνα και σωστή διατροφή απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες που αγαπούν την vegan κουζίνα  καθώς και διαιτολόγους/διατροφολόγους που επιθυμούν να μπορούν να συμβουλέψουν τους πελάτες τους που ακολουθούν vegan διατροφή.

*Τα μαθήματα διεξάγονται σε υπερσύγχρονα, επαγγελματικά εργαστήρια.
*To σεμινάριο σχεδιάζει η Μάγδα Γοδόση, απόφοιτη της Σχολής Tante Marie Culinary Academy της Μεγάλης Βρετανίας και απόφοιτος του Institute for Optimum Nutrition στη θεραπευτική διατροφολογία.
*Θα αποκομίσεις πολύτιμες εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες από κορυφαίους επαγγελματίες.
*Ο απόφοιτος του προγράμματος θα είναι σε θέση να εργαστεί σε vegan εστιατόρια ή να δημιουργήσει menou σε οποιοδήποτε εστιατόριο επιθυμεί να έχει vegan επιλογές.

Επικοινώνησε μαζί μας στο 210-3806166 ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μάθε περισσότερα!

Προγραμματισμένα
PrevNext
Απρίλιος 
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
      

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


The field is required.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!