Τηλεφώνησε Τώρα!!

Σταδιοδρομία

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΟΜΗΡΟΣ» η πρώτη ημέρα των σπουδών σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας ένταξης στην αγορά εργασίας με γνώμονα τις κλίσεις, τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα των σπουδαστών.

Άλλωστε, ο ΟΜΗΡΟΣ είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός οργανισμός που διαθέτει ειδική ιστοσελίδα για να διασυνδέει ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και φορείς με τους σπουδαστές του, το portal career.omiros.gr.

Κύριος στόχος του ΟΜΗΡΟΥ είναι να εκπαιδεύσει άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες που θα αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας στο αντικείμενο που επιθυμούν.

Την επιτυχία της προσπάθειάς μας επιβεβαιώνει η μοναδική πρόσφατη επίσημη έρευνα επαγγελματικής αποκατάστασης αποφοίτων ΙΕΚ και Κέντρων Δια Βίου Μάθησης: 7 στους 10 αποφοίτους του ΟΜΗΡΟΥ εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους σύμφωνα με έρευνα της Alco.

  • Γέφυρα με την Αγορά Εργασίας

Πολλά γνωστικά αντικείμενα διδάσκονται υπό πραγματικές συνθήκες εργασίας και οι σπουδαστές πραγματοποιούν εξάμηνη πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους. Σκοπός να αποκομίσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, που μπορεί να θεωρηθεί ως χρόνος προϋπηρεσίας στο βιογραφικό τους.

Επίσης, ενθαρρύνεται η νέα επιχειρηματικότητα μέσα από σεμινάρια, διαλέξεις και on-the-job training.

Η πρακτική άσκηση και η συνεργασία με επιτυχημένους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων δημιουργούν ουσιαστική γέφυρα με την αγορά εργασίας.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνονται Ημέρες Καριέρας-Career Days στις οποίες συμμετέχουν κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα λειτουργεί Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης/Διασύνδεσης μέσω του οποίου σπουδαστές και απόφοιτοι του ΟΜΗΡΟΥ έρχονται σε επαφή με συνεργαζόμενες εταιρείες που αναζητούν προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης.

Σε κάθε σπουδαστή αντιστοιχεί ένας Προσωπικός Σύμβουλος (Μέντορας) ο οποίος αξιολογεί τις κλίσεις, τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί, τον συνδράμει στη σύνταξη του βιογραφικού του και τον ενημερώνει για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά εργασίας.

Για εμάς στον ΟΜΗΡΟ κύριος και βασικός στόχος είναι η ένταξη των σπουδαστών μας στην παραγωγική διαδικασία.

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.
Το πεδίο απαιτείται.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου
Συμπλήρωσε τη Φόρμα!