Τηλεφώνησε Τώρα!!
Σχολή Ομορφιάς
Αρχική

Σχολή Ομορφιάς

Σχολή Ομορφιάς

Η Σχολή Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει στους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε έναν κλάδο με υψηλά ποσοστά απορρόφησης από την αγορά εργασίας. Τα επαγγέλματα του τομέα ομορφιάς συνδυάζουν την επαγγελματική αποκατάσταση με τη δημιουργικότητα και την ευελιξία στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι ειδικότητες Ομορφιάς διδάσκονται σε σύγχρονα εργαστήρια, με υλικά άριστης ποιότητας και περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση σε ένα πολύ ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Παράλληλα με τις εγκύκλιες σπουδές, οι σπουδαστές της Σχολής Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρακολουθούν εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια σε διάφορες τεχνικές και βρίσκονται σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που τους ανοίγει πολύ μεγάλες επαγγελματικές και ακαδημαϊκές προοπτικές. Στις ειδικότητες ομορφιάς διδάσκουν διάσημοι επαγγελματίες από το χώρο του θεάματος με πλούσια επαγγελματική εμπειρία όπως η διάσημη nail artist Τέτα Καμπουρέλη και ο κορυφαίος έλληνας make-up artist Αχιλλέας Χαρίτος! Οι ειδικότητες του Τομέα Ομορφιάς είναι οι εξής: Αισθητική και Μακιγιάζ. Αισθητική Ποδολογία και Ονυχοπλαστική (Nail Art/  Μανικιούρ - Πεντικιούρ). Κομμωτική. Spa (Θαλασσοθεραπεία). Τα πλεονεκτήματα των σπουδών Ομορφιάς στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ περιλαμβάνουν:
  • Σπουδάζεις σε μια σχολή με μεγάλη παράδοση και ισχυρές συνεργασίες στον τομέα της Ομορφιάς.
  • Παρουσιάζεις τη δουλειά σου σε εκδηλώσεις όπως το Athens Tattoo Convention και το Beauty Show του IEK ΟΜΗΡΟΣ.
  • Δημιουργείς το προσωπικό σου portfolio.
  • Πραγματοποιείς πρακτική άσκηση σε ένα ευρύτατο δίκτυο από κέντρα ομορφιάς, ινστιτούτα ομορφιάς, κομμωτήρια, nail salons, Κέντρα Spa, ξενοδοχεία κ.ά.
  • Τα μαθήματα διδάσκουν επαγγελματίες με τεράστια εμπειρία στο χώρο του θεάματος.
  • Παρακολουθείς εξειδικευμένα σεμινάρια σε ειδικές τεχνικές Μακιγιάζ, Nail Art, Κομμωτικής.
  • Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, δύο στους τρεις αποφοίτους (64%) του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.
  • Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις και φορείς που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει για τις δυνατότητες σπουδών στη Σχολή Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.


Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Σχετικά Videos

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!