Τηλεφώνησε Τώρα!!
Σχολή Πληροφορικής & Νέες Τεχνολογίες
Αρχική

Σχολή Πληροφορικής & Νέες Τεχνολογίες

Σχολή Πληροφορικής & Νέες Τεχνολογίες

Η Σχολή Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει στους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε έναν δυναμικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης. Τα προγράμματα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών διδάσκονται σε σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας με τη χρήση όλων των απαραίτητων εποπτικών μέσων και κυρίως περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και πρακτική άσκηση σε ένα πολύ ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Παράλληλα με τις εγκύκλιες σπουδές, οι σπουδαστές της Σχολής Πληροφορικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρακολουθούν εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια στον τομέα των σπουδών τους και βρίσκονται σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που τους ανοίγει πολύ μεγάλες επαγγελματικές και ακαδημαϊκές προοπτικές. Οι ειδικότητες του Τομέα Πληροφορικής είναι οι εξής:
 • Προγραμματιστές Λογισμικού (Software).
 • Τεχνικοί Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών.
 • Τεχνικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
 • Web Developers και Designers/ Video Games.
Τα πλεονεκτήματα των σπουδών Πληροφορικής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ περιλαμβάνουν:
 • Ο ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών. Το 1982 λειτούργησε ως σχολή Τεχνολογίας.
 • Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει τη μοναδική Σχολή Πληροφορικής που υλοποιεί projects ρομποτικής σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, που διοργανώνει εκδηλώσεις για την γλώσσα προγραμματισμού έξυπνων συστημάτων Arduino και που συμμετέχει σε πρωτοποριακές εκθέσεις digital crafting όπως το Mini Makers Fair.
 • Τα μαθήματα διδάσκονται σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, όπου κάθε σπουδαστής εργάζεται πάνω στον προσωπικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή με hardware άριστης ποιότητας.
 • Καθηγητές άρτια καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι σε λειτουργικά συστήματα Windows και Linux.
 • Διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων για νέες τεχνολογίες αιχμής και πρωτοποριακές γλώσσες προγραμματισμού σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και με τη συμμετοχή έμπειρων και καταξιωμένων επαγγελματιών (Arduino Day, κλπ).
 • Συνεργασίες για Πρακτική Άσκηση και άλλες εκδηλώσεις με κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής, τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών (Microsoft, CISCO, HUAWEI, ΙΒΜ, Hewlett Packard, Siemens, Xerox).
 • Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, δύο στους τρεις αποφοίτους (64%) του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.
 • Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις και φορείς που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει για τις δυνατότητες σπουδών στη Σχολή Πληροφορικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.


Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Σχετικά Videos

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!