Τηλεφώνησε Τώρα!!
Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων-Επισιτισμός
Αρχική

Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων-Επισιτισμός

Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων-Επισιτισμός

Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει στους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε ειδικότητες πολύ υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι ειδικότητες της σχολής Τουρισμού διδάσκονται σε αίθουσες διδασκαλίας και σύγχρονα εργαστήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα. Περιλαμβάνεται επίσης πρακτική άσκηση σε ένα πολύ ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης, ξενοδοχείων κλπ. Παράλληλα με τις εγκύκλιες σπουδές, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρακολουθούν εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια στα οποία διδάσκουν διάσημοι Chefs και Pastry Chefs.  Οι σπουδαστές των Ξενοδοχειακών συμμετέχουν σε Ημέρες Καριέρας και άλλες επιτυχημένες εκδηλώσεις όπου έρχονται σε επαφή με δεκάδες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου. Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι ο μοναδικός φορέας εκπαίδευσης που επενδύει σε πρωτοποριακές ειδικότητες στον κλάδο του Τουρισμού με μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια όπως τα Στελέχη Κρουαζιερόπλοιων, οι Κυβερνήτες Σκαφών Αναψυχής (Skippers) και ο Αγροτουρισμός. Οι ειδικότητες της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων-Επισιτισμού είναι οι εξής:
     • Ξενοδοχειακά (Hotel Management)
     • Σχολή Ζαχαροπλαστικής
     • Σχολή Μαγειρικής (Σεφ)
     • Στέλεχος Κρουαζιερόπλοιων
     • Skippers
     • Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
     • Αγροτουρισμός
     • Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής
Οι σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ υπερέχουν διότι:
     • Σπουδάζεις σε μια Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων με κορυφαίες εγκαταστάσεις. Οι κουζίνες και τα εργαστήρια Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατασκευάστηκαν σύμφωνα με το μοντέλο διασφάλισης και ελέγχου ποιότητας HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) του προγράμματος ασφάλειας τροφίμων που υποστηρίζεται από τις εξής αμερικανικές υπηρεσίες:  Υπηρεσία Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων(FDA),  Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος  (EPA), Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ και Υπουργείο Γεωργίας (USDA).
     • Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι η πλέον βραβευμένη με δεκάδες διακρίσεις και βραβεία στο ενεργητικό της από τη συμμετοχή των σπουδαστών σε διαγωνισμούς Μαγειρικής και εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών μεγάλης κλίμακας.
     • Τα μαθήματα διδάσκονται σε εργαστήρια Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Εστιατορικής, Bar – Οινολογίας, Εργαστήρια Η/Υ και Show Rooms.
     • Ο ΟΜΗΡΟΣ συνεργάζεται με διάσημους Σεφ και Ζαχαροπλάστες που διδάσκουν τα μυστικά της κουζίνας στους νέους σπουδαστές.
     • Οι σπουδαστές του τομέα διδάσκονται ξένες γλώσσες, αποκτούν διοικητικές ικανότητες και έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν σπουδές εξαιρετικά υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό μέσα από διεθνείς συνεργασίες όπως αυτή με την Le Cordon Bleu”, τον παγκόσμιο ηγέτη στη Γαστρονομία και την Εστίαση.
     • Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, δύο στους τρεις αποφοίτους (64%) του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.
     • Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουμε κατασκευάσει το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει για τις δυνατότητες σπουδών στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.


Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Σχετικά Videos

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!