Τηλεφώνησε Τώρα!!
Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων-Επισιτισμός
Αρχική

Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων-Επισιτισμός

Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων-Επισιτισμός

Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει στους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε ειδικότητες πολύ υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι ειδικότητες της σχολής Τουρισμού διδάσκονται σε αίθουσες διδασκαλίας και σύγχρονα εργαστήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα. Περιλαμβάνεται επίσης πρακτική άσκηση σε ένα πολύ ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης, ξενοδοχείων κλπ. Παράλληλα με τις εγκύκλιες σπουδές, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρακολουθούν εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια στα οποία διδάσκουν διάσημοι Chefs και Pastry Chefs.  Οι σπουδαστές των Ξενοδοχειακών συμμετέχουν σε Ημέρες Καριέρας και άλλες επιτυχημένες εκδηλώσεις όπου έρχονται σε επαφή με δεκάδες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου. Οι ειδικότητες της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων-Επισιτισμού είναι οι εξής: Οι σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ υπερέχουν διότι:
     • Είμαστε μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων-ΣΕΦ.
     • Διοργανώνουμε τις μεγαλύτερες Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό σε σύγκριση με οποιαδήποτε επαγγελματική σχολή, προσελκύουμε εκατοντάδες επιχειρήσεις και μεγάλους ομίλους του κλάδου και φροντίζουμε για την Πρακτική Άσκηση και απορρόφηση των αποφοίτων μας από την αγορά εργασίας.
     • Διοργανώνουμε πρωτοποριακά σεμινάρια για τα ελληνικά δεδομένα όπως το σεμινάριο F&B Management, Barista σε συνεργασία με τον Illy και Revenue Management σε Ξενοδοχεία.
     • Είμαστε ο μοναδικός φορέας εκπαίδευσης που επενδύει σε πρωτοποριακές ειδικότητες στον κλάδο του Τουρισμού με μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια όπως τα Στελέχη Κρουαζιερόπλοιων και ο Αγροτουρισμός.
     • Οι κουζίνες και τα εργαστήρια κατασκευάστηκαν σύμφωνα με το μοντέλο διασφάλισης και ελέγχου ποιότητας HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) του προγράμματος ασφάλειας τροφίμων που υποστηρίζεται από τις εξής αμερικανικές υπηρεσίες:  Υπηρεσία Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων(FDA),  Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος  (EPA), Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ και Υπουργείο Γεωργίας (USDA).
     • Δεκάδες διακρίσεις και βραβεία από τη συμμετοχή των σπουδαστών μας σε διαγωνισμούς Μαγειρικής και εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών μεγάλης κλίμακας.
     • Συνεργαζόμαστε με διάσημους Σεφ και Ζαχαροπλάστες που διδάσκουν τα μυστικά της κουζίνας στους νέους σπουδαστές.
     • Οι σπουδαστές του τομέα διδάσκονται ξένες γλώσσες, αποκτούν διοικητικές ικανότητες και έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν σπουδές εξαιρετικά υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό μέσα από διεθνείς συνεργασίες όπως αυτή με την Le Cordon Bleu”, τον παγκόσμιο ηγέτη στη Γαστρονομία και την Εστίαση.
     • Ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, 7/10 αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.
     • Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουμε κατασκευάσει το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει άμεσα!

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.


Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Σχετικά Videos

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!