Αθήνα: 210-3806166 | Πειραιάς: 210-4190854 | info@omiros.gr
Δημήτρης Σκαρμούτσος

Αρχική

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε νεαρή ηλικία πήγε στην Αμερική όπου σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες (UCLA) και κατόπιν φοίτησε στο Ινστιτούτο Μαγειρικής Τέχνης των ΗΠΑ (Culinary Institute of America).

To 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα δίπλα στον Thomas Keller όπου έκανε την διατριβή του στην Γαλλική/Γιαπωνέζικη κουζίνα.

Το 1996 άρχισε να εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία όπως το Sheraton Hotel όπου ήταν ο executive chef καθώς και σε γνωστά εστιατόρια της Αμερικής.

Το 2001 επέστρεψε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά όπου έμαθε και ασχολήθηκε με την κρητική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα.

Το 2005 μετακομίζει στην Αθήνα, όπου είναι ο Chef του εστιατορίου «Αλάτσι» κερδίζοντας Χρυσό σκούφο και βραβεία Gourmet.

Στη συνέχεια πήρε μέρος στην κριτική επιτροπή reality μαγειρικής του MEGA «Master Chef» και «Junior Master Chef» (2010 – 2013).

Το 2013-2014 συνεχίζει τη συνεργασία του με το MEGA, με την επιτυχημένη εκπομπή «Χωρίς Συνταγή» και ένα χρόνο μετά τον βλέπουμε στην εκπομπή «Joy» όπου μας παρουσιάζει το καλό φαγητό της Αθήνας.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα είναι ο executive chef των εστιατορίων ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συνεργάζεται με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και χαρίζει τα "φώτα" του στους νέους Αρχιμάγειρες-ΣΕΦ που σπουδάζουν στη Σχολή Μαγειρικής.

Any review founded
Δεν υπάρχουν Ειδικότητες
Επικοινώνησε Τώρα Μαζί μας!