Τηλεφώνησε Τώρα!!
Γιάννης Καφάτος

Αρχική

Γιάννης Καφάτος

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες,  δουλεύει στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο από το 1990. Αρχισυντάκτης Ειδήσεων και τηλεοπτικών εκπομπών. Τα τελευταία χρόνια είναι αρχισυντάκτης της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία ώρα Μέγκα».

Ως ρεπόρτερ έχει καλύψει όλων των ειδών τα ρεπορτάζ και έχει κάνει δεκάδες αποστολές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (πόλεμος Κουβέιτ, Γιουγκοσλαβία, Αλβανία). Στην Τηλεόραση έχει εργαστεί και ως διευθυντικό στέλεχος στην παραγωγή ψυχαγωγικών εκπομπών και σίριαλ και ως επικεφαλής του Τμήματος Αγοράς τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Ραδιοφωνικός παραγωγός δημοσιογραφικών και μουσικών εκπομπών (ANT1, SKYROCK, ALPHA radio, Rock FM). Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά περιοδικά  (Downt Town, Κλικ, 01, Playboy, Πρόσωπα, Τηλεκοντρόλ, Θάλλασα και Γιώτινγκ) και διατηρεί το ψυχαγωγικό site www.viewtag.gr. Είναι αρχισυντάκτης στο πόρταλ Documentonews.gr.

Έχει εργαστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς: ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, ALPHA, ALTER, ΕΡΤ και Mega Channel. Είναι πατέρας δύο παιδιών και ασχολείται με τη φωτογραφία, τη μουσική και το τατουάζ ως ερασιτέχνης καλλιτέχνης. Είναι στον «ΟΜΗΡΟ» από το 2016 και κάνει μαθήματα πρακτικής εφαρμογής τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού ρεπορτάζ, Οργάνωση και παραγωγή Τηλεοπτικών/Ραδιοφωνικών εκπομπών και λειτουργία newsroom καθώς και δημοσιογραφική εφαρμογή social media.

Any review founded
Δεν υπάρχουν Ειδικότητες
Συμπλήρωσε τη Φόρμα!