Τηλεφώνησε Τώρα!!
Γιάννης Μπρατσολιάς

Αρχική

Γιάννης Μπρατσολιάς

Ο Γιάννης Μπρατσολιάς γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει σπουδάσει Μαγειρική Τέχνη, Διατροφή και Οικονομικά. Εργάζεται στην Ελλάδα σε Luxury Hotels και σε αρκετά γαστρονομικά εστιατόρια.

Παράλληλα ασχολείται με το F&B Management, την οργάνωση εστιατορίων και τη σύνταξη μενού και διαθέτει σφαιρική γνώση στον τομέα του Επισιτισμού.

Έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό και έχει δουλέψει σε μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Υφήλιο (Four Seasons Hotel). Εκεί εξελίχθηκε σε Executive Private Chef μαγειρεύοντας για V.V.I.P οικογένειες ανά τον κόσμο (Σεϋχέλλες, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μάλτα, Ιταλία, Gstaad κ.ά.).

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα βρέθηκε στη Λακωνία και συμμετείχε στο 3ο Dinner Francais (Gout de France)  Day ανάμεσα σε 2000 Chefs παγκοσμίως.

Τον Μάιο του 2018, επιλέγεται ως Μέλος της Κριτικής Επιτροπής και Αξιολόγησης στα Olymp Awards World Class of Food 2018 δίπλα σε αναγνωρισμένους Chefs παγκόσμιας κλάσης.

Από τον Οκτώβριο του 2017 διδάσκει την Τέχνη της Μαγειρικής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Any review founded
Δεν υπάρχουν Ειδικότητες
Συμπλήρωσε τη Φόρμα!