Τηλεφώνησε Τώρα!!
Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου

Αρχική

Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου

Η Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου είναι απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην  Επιστήμη Τροφίμων του University of Reading στη Βρετανία.

Κατέχει πολυετή εμπειρία ως Διαιτολόγος-Διατροφολόγος  σε θέματα διαχείρισης βάρους και παχυσαρκίας παρέχοντας διατροφικές συμβουλές και εξατομικευμένα διαιτολόγια. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη διατροφολόγος σε κατάστημα βιολογικών προϊόντων και διατροφικών συμπληρωμάτων παρέχοντας συμβουλές κυρίως σε άτομα με παθολογικές καταστάσεις.

Επίσης  συμμετέχει σε δράσεις προγραμμάτων με σκοπό την ενημέρωση , την αξιολόγηση της σύστασης σώματος και τη καταγραφή των διατροφικών συνηθειών μαθητών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Μάιο του 2018.

Διδάσκει στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ της Αθήνας στις ειδικότητες Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας, Στέλεχος Τεχνολογίας Τροφίμων, Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής Τέχνης.

Any review founded

ΙΕΚ Στέλεχος στην Τεχνολογία Τροφίμων & Ποτών

ΠΡΟΒΟΛΗ

ΙΕΚ Σχολή Διαιτολογίας

ΠΡΟΒΟΛΗ

ΙΕΚ Σχολή Ζαχαροπλαστικής

ΠΡΟΒΟΛΗ

ΙΕΚ Σχολή Μαγειρικής (Σεφ)

ΠΡΟΒΟΛΗ
Συμπλήρωσε τη Φόρμα!