Τηλεφώνησε Τώρα!!
Στράτος Σπύρου

Αρχική

Στράτος Σπύρου

Ο Στράτος Σπύρου είναι Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος και διδάσκων των Ναυτιλιακών Προγραμμάτων του e-learning του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά, της κατεύθυνσης Ναυτιλιακών Σπουδών του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Πανεπιστημίου Πατρών και των ναυτιλιακών προγραμμάτων εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Έχει διατελέσει επίσης Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος και διδάσκων των ναυτιλιακών προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει διδάξει στα προγράμματα εξειδίκευσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του ΑΤΕΙ Αθήνας.

Έχει διατελέσει Καθηγητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Πλοιάρχων Α’ και Β’ τάξης του Υπουργείου Ναυτιλίας, στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού (ΚΕΣΕΝ), πιστοποιημένου από τον International Maritime Organization (ΙΜΟ), με γνωστικό αντικείμενο την Οικονομική Εκμετάλλευση Πλοίου. Συμμετείχε στην επιτροπή δημιουργίας του προγράμματος σπουδών της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου και στην μελέτη για την Ναυτική Εκπαίδευση στη Μεσόγειο της Γενικής Διεύθυνσης Θαλάσσιας Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σήμερα είναι CEO του Institute of International Nautical Studies.

Any review founded

IEK Σκηνογραφίας-Ενδυματολογίας

ΠΡΟΒΟΛΗ

Στέλεχος Κρουαζιερόπλοιων

ΠΡΟΒΟΛΗ
Συμπλήρωσε τη Φόρμα!