Τηλεφώνησε Τώρα!!
Βασίλης Καγιάς

Αρχική

Βασίλης Καγιάς

Ο Βασίλης Καγιάς σπούδασε Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία σε ιδιωτική σχολή.

Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιοτεχνίες παγωτού.

Η παραμονή και εργασία του ως Pastry Chef στη Γαλλία, στην αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Le Quarant’ Huit και στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Passions et Gourmandises, του προσέδωσε μεγάλη εμπειρία, πλούσιες γνώσεις και επαγγελματικό κύρος.

Έχοντας παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ζαχαροπλαστικής των Pierre Hermé, Ecole Ritz Escoffier σε Γαλλία και Ελλάδα και έπειτα από πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης διδάσκει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Any review founded

ΙΕΚ Σχολή Ζαχαροπλαστικής

ΠΡΟΒΟΛΗ
Συμπλήρωσε τη Φόρμα!