Τηλεφώνησε Τώρα!!
Ζωή Ηλιοπούλου

Αρχική

Ζωή Ηλιοπούλου

Η Ζωή Ηλιοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Γραφικών & Διακοσμητικών Τεχνών, του τμήματος Τεχνολόγων, των ΤΕΙ Αθήνας. Εργάσθηκε σε τμήματα διαφήμισης μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου της Βιομηχανίας και των Γραφικών Τεχνών.
Το 1996 δημιούργησε το δικό της γραφείο, το οποίο διατήρησε μέχρι και το τέλος του 2013. Έχει εμπειρία 34 χρόνων στο σχεδιασμό εντύπων, συσκευασίων και υφασμάτων καθώς και εξειδικευμένες γνώσεις στο Color Management και τις χρωματικές επεξεργασίες ψηφιακών φωτογραφιών. Ξεκίνησε σχεδιάζοντας χειρόγραφες γραμματοσειρές για ειδικές εκδόσεις. Το 2002 σχεδίασε τη σειρά των συλλεκτικών εντύπων GO που αποτέλεσαν εκδοτική πρωτοβουλία της Heineken, μεγάλου χορηγού των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της Αθήνας, σε συνεργασία με την επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων, «Αθήνα 2004». Κυκλοφόρησε ένθετο στις Κυριακάτικες εφημερίδες πανελλαδικά.
Έχει σχεδιάσει αποκλειστικές σειρές υφασμάτων, οι οποίες διατέθηκαν από την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, την PRAKTIKER και την ΑSLANIS HOME.
Ετοιμάζει το υλικό για τη συμμετοχή της σε ομαδικές εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο σε πολυχώρους της Αθήνας με θέματα από τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.

Any review founded
Δεν υπάρχουν Ειδικότητες
Συμπλήρωσε τη Φόρμα!