Τηλεφώνησε Τώρα!!

Βραβεία & Διακρίσεις

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αυτό άλλωστε αποδεικνύουν και οι δεκάδες βραβεύσεις και διακρίσεις στο ενεργητικό των σπουδαστών του.

Αριστεία στις Εκπαιδευτικές Πρακτικές!

Τον Μάιο του 2017 ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ τιμήθηκε με τέσσερα βραβεία στα Education Business Awards που διοργάνωσε η Boussias Communications.

O ΟΜΗΡΟΣ τιμήθηκε για τις υπηρεσίες του στις κατηγορίες για τη Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, το Δεσμό με την Κοινωνία και την Online & Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι ανήκει στους κορυφαίους φορείς επαγγελματικής κατάρτισης και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Γαστριμαργικά Βραβεία!

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σάρωσαν τα χρυσά βραβεία στην 5η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που πραγματοποιήθηκε 26-29 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Στην έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέκτησε τα περισσότερα Χρυσά Μετάλλια στις κατηγορίες στο διαγωνισμό «Greek Chef 2017».

Τον Φεβρουάριο του 2012 οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ άφησαν το στίγμα τους στο 5ο Διεθνές Forum Γαστρονομίας της HO.RE.CA. που διοργανώθηκε στο εκθεσιακού κέντρου»Metropolitan Expo» στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Συνολικά συγκέντρωσαν 22 βραβεία.

Κορυφαίοι στο Design!

To 2011 η σπουδάστρια Σοφία Στεργιοπούλου απέσπασε το 1ο Πανευρωπαϊκό Βραβείο στον διαγωνισμό Young Creative Chevrolet που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο για τη δουλειά της στην κατηγορία Visual Arts.

Την επόμενη χρονιά, το 2012, ο ΟΜΗΡΟΣαπέσπασε ακόμα περισσότερες πρωτιές στον διαγωνισμό της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας: η Αναστασία Πλίσκο κατέκτησε το 1ο Βραβείο Visual Arts (Graphic Design), ενώ η Σοφία Στεργιοπούλου αυτή τη φορά κατέκτησε το 2ο βραβείο Φωτογραφίας και το 3ο στο Graphic Design!

Ξεχωρίζουμε στις Νέες Τεχνολογίες!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός φορέας που μπορεί να υπερηφανεύεται για πραγματική παγκόσμια πρωτιά: η αγγλική έκδοση του CD-ROM «Αποκάλυψη» κέρδισε το πρώτο βραβείο GOLDEN CD-ROM στον παγκόσμιο Διαγωνισμό Πολυμέσων για Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που διοργανώθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά.
 
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ βραβεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση & το Υπουργείο Παιδείας με το 1ο βραβείο Multimedia για την τριτοβάθμια εκπαίδευση αφήνοντας στη 2η θέση το Πανεπιστήμιο Πειραιά και στην 3η το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
Σημειώνεται ότι επί σειρά ετών οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατακτούσαν πρωτιές και διακρίσεις στις ομαδικές και ατομικές σπουδαστικές κατηγορίες του Πανελληνίου Διαγωνισμού «Πολυμέσων & Internet».
Βράβευση ΟΜΗΡΟΣ Expotrof17
Young Creative Chevrolet 2012 ΟΜΗΡΟΣ

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.
Το πεδίο απαιτείται.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου
Συμπλήρωσε τη Φόρμα!