Τηλεφώνησε Τώρα!!
Σχολή Υγείας
Αρχική

Σχολή Υγείας

Σχολή Υγείας

Η Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει στους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε έναν κλάδο με υψηλά ποσοστά απορρόφησης από την αγορά εργασίας. Τα προγράμματα Υγείας διδάσκονται σε σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας με τη χρήση όλων των απαραίτητων εποπτικών μέσων και κυρίως περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και πρακτική άσκηση σε ένα πολύ ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Παράλληλα με τις εγκύκλιες σπουδές, οι σπουδαστές της Σχολής Υγείας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρακολουθούν εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια στον τομέα των σπουδών τους και βρίσκονται σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που τους ανοίγει πολύ μεγάλες επαγγελματικές και ακαδημαϊκές προοπτικές. Οι ειδικότητες του Τομέα Υγείας είναι οι εξής: Β. Φυσικοθεραπευτή, Β. Διαιτολόγου, Β. Νοσηλευτικής (Γενική, Χειρουργική, Ογκολογική, Τραυματιοφορείς), Β. Νοσηλευτικής Μαιευτικής, Β. Ιατρικών Εργαστηρίων, Β. Ραδιολόγου-Ακτινολόγου. Τα πλεονεκτήματα των σπουδών Υγείας στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ περιλαμβάνουν:
  • Σπουδάζεις σε μια σχολή με μεγάλη παράδοση, καινοτόμα προγράμματα και ισχυρές συνεργασίες στον τομέα της Υγείας και των παραϊατρικών επαγγελμάτων.
  • Πραγματοποιείς πρακτική άσκηση σε ένα ευρύτατο δίκτυο από  νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, κλινικές, ιατρεία, φυσικοθεραπευτήρια, μαιευτήρια, ιατρικά εργαστήρια και άλλες δομές Υγείας.
  • Τα μαθήματα διδάσκουν επαγγελματίες της Υγείας με τεράστια κλινική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία.
  • Παρακολουθείς εξειδικευμένα σεμινάρια.
  • Αντιμετωπίζεις προσομοιώσεις πραγματικών ιατρικών περιστατικών και έρχεσαι σε επαφή με σπουδαστές άλλων ειδικοτήτων από τον τομέα της Υγείας με σκοπό τη συνεργασία, την ανταλλαγή εμπειριών και τη διάδοση βέλτιστων πρακτικών.
  • Τα προγράμματα είναι πολυδιάστατα και παρέχουν ευκαιρίες απόκτησης δεξιοτήτων σε τομείς όπως η ψυχολογία και η κοινωνιολογία, αλλά και συνεργασίας με επαγγελματίες γιατρούς.
  • Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, δύο στους τρεις αποφοίτους (64%) του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.
  • Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις και φορείς που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει για τις δυνατότητες σπουδών στη Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.


Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Σχετικά Videos

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!